Skip to main content

Världsregeringen kommer till GothCon XLI

Snart är det påsk och om du bor i, eller i närheten av, Göteborg finns det få godtagbara ursäkter för att inte besöka GothCon. Det gäller förstås även Världsregeringen.

Kom gärna och hälsa på oss på GothCon och välj ett parti som du vill försöka ta över världen med. Det finns nio olika partier och välja mellan och de har alla en egen slug plan för hur de ska ta sig till den politiska toppen. Frågan är bara om DU har vad som krävs för att nå hela vägen.

Under många år besökte vi konventet för att spela spel, handla och umgås med vänner och bekanta men de senaste åren har vi dessutom varit på plats i form av indiespelsutvecklare. Även i år kommer vi att finnas på plats för att demonstrera Världsregeringen och vi ser verkligen fram mot att få träffa både nya och erfarna spelare. Vi ser verkligen fram mot att få träffa er alla igen och hoppas att ni tar er tid att besöka oss.

Mer information om var på GothCon ni kan hitta oss kommer senare men tills vidare har vi en finfin länk här som pekar rakt till eventsidan hos GothCon.