Skip to main content

Världsregeringen rullar

Känner du igen dig, du har beställt ett nytt spel och du väntar på att posten ska knacka på dörren och leverera?

Den där känslan. Det är en känsla som är en blandning mellan febrig förtjusning och ångestfylld längtan. I alla fall om man väntat länge på det man beställt. Och länge har jag väntat. Men nu har jag bildbevis på att Världsregeringen är på väg till mig. Spelen ligger förpackade 12st/låda och är lastade på pall. Alla spel kommer att finnas tillgängliga inför GothCon vilket var vad vi hoppades på när vi bestämde oss för att finansiera spelet själva istället för att köra gräsrotsfinansiering.

Men snart är min väntan över, snart får jag äntligen hålla Världsregeringen i mina händer och slita av plasten för att under lupp studera alla komponenter. Eller om jag kanske ska strunta i det och istället ge mig på att spela ett parti på direkten. :)

För hur många gånger jag än spelat spelet så kommer det ändå att kännas som första gången när jag får duka upp det tryckta spelet.

Jag behöver bara vänta lite till nu.... i nästa inlägg lovar jag att visa bilder från det färdiga spelet.