Skip to main content

Nu kan du köpa Världsregeringen enklare än någonsin

Världsregeringen har gått att köpa ända sedan GothCon och det känns otroligt kul att så många valt att göra det. Men från och med nu är det enklare än någonsin att få tag på ett eget exemplar av spelet.

Världsregeringen anlände från tryck veckan innan GothCon och efter det var det bråda dagar för att få ihop allting inför konventet. Såhär i efterhand kan jag inte annat än att tycka att GothCon var en riktig succé då vi hade fullsatt runt våra spelbord från morgon till kväll. Ibland fick vi till och med be spelare komma tillbaka vid ett senare tillfälle för att vi inte hade möjlighet att ha fler spel igång samtidigt. Extra roligt var det att se att folk faktiskt kom tillbaka för att spela så till alla er vill jag säga tack för att ni orkade vänta.

Om du är sugen på ett eget exemplar av Världsregeringen är det nu lättare än någonsin att tillfredställa det behovet. Även om jag givetvis älskar att sälja spelet personligen är det svårt att befinna sig på alla platser runt om i världen samtidigt (damn you laws of nature!) så det känns fantastiskt kul att så många butiker har valt att ta in och sälja spelet. Så för att göra det så enkelt som möjligt har jag sammanställt en lista på ställen som säljer Världsregeringen. Listan är inte komplett men jag kommer att göra mitt bästa för att uppdatera den så snart jag får reda på butiker som säljer spelet. Använd gärna kommentarsfältet här nedan för att tipsa om fler butiker som saluför Världsregeringen.

Butiker som vi vet säljer Världsregeringen

Mindstage

Escapade Gaming and Gear

WorldofBoardGames.com

Seriebörsen 

Alphaspel

Collector's Point

First Player

Dragon's Lair

Retrospelsbutiken

Spelexperten

Alara Games

Mantikora

Vildhallon